Aktualitások

Tájékoztatás az igazgatási szünetről

2022-12-21

2022. december 22 napjától 2023. január 6. napjáig a kormányzati igazgatási szervek, így a Nemzeti Filmiroda, mint mozgóképszakmai hatóság számára is kötelező igazgatási szünetet rendelt el.

Tisztelt Ügyfeleink!

 

A Kormány 369/2022. (IX.29.) rendeletével 2022. december 22 napjától 2023. január 6. napjáig a kormányzati igazgatási szervek, így a Nemzeti Filmiroda, mint mozgóképszakmai hatóság számára is kötelező igazgatási szünetet rendelt el.

Ennek értelmében ebben az időszakban a hatóság feladatait nem látja el, az ügyfélfogadás nem működik, és a szünet időtartama nem számít bele a folyamatban lévő ügyek ügyintézési határidejébe.

A Nemzeti Filmiroda elektronikus ügyintézésre szolgáló rendszerében ebben az időszakban benyújtott kérelmek vonatkozásában az ügyintézés első napja az igazgatási szünetet követő első munkanap lesz.

Az informatikai rendszer meghibásodása esetén a hibabejelentés a szokott módon történik , de felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy a fentiek miatt az üzemeltető NISZ az igazgatási szünetet követő első munkanapon kezdi meg az esetleges hiba kijavítását.